Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

vodolija
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

VODOLIJA
(21.januar - 19.februar)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, najavljuje pocetak nove faze u Vašem životu i niz znacajnih promena: »Sa pozitivnom orijentacijom, uspeh i sreca se nalaze pred Vama«. Ocekuje Vas novi uspeh i napredovanje, bicete u prilici da ostvarite srecu u razlicitim pravcima.

Pocetkom godine ljubavni odnos sa voljenom osobom deluje veoma podsticajno i ohrabrujuce. Mada u Vašem ljubavnom životu postoje i propratne nedoumice, sumnje ili emotivne dileme koje cete svesno potiskivati u drugi plan. Najlepše emotivno zadovoljstvo i »ljubavna carolija« kroz ostvarenje velikih snova, ocekuje Vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vaše sazvežde od 03. do 27. februara. Ukoliko na vreme ne definišete svoj ljubavni status, ocekuju Vas dodatne komplikacije.

Nemojte dozvoliti da na površinu isplivaju pogrešni signali ili loši tragovi prišlosti. U periodu od 22. marta do 16. aprila, oseticete veliki zanos i pojacanu strast. Neko ce ispuniti Vaša ocekivanja. Važno je da se distancirate od situacija u kojima lako možete da postanete »žrtva« sopstvenih poriva od 10. maja do 04. juna.

U periodu od 17. avgusta do 12. septembra oseticete novu zavodnicku ili eroticnu fazu, poželecete da uživate u razlicitim avanturama – ponece Vas potreba za emotivnim osvajanjem. Novi zanos i ljubavno zadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom ocekuje Vas u periodu krajem godine.

Potrudite se da zajednicki život ucinite dovoljno inpirativnim i uzbudljivim u svakom pogledu. Venara ponovo ulazi u Vaše sazvežde od 15. decembra. Pocetkom godine potrudite se da nastupite vrlo odgovorno i savesno u susretu sa saradnicima. Pred Vama je period velikog ulaganja, neprekidnog stvaranja i iscrpljujuceg psiho-fizickog angažovanja.

Važno je da posvetite pažnju razlicitim vrednosnim aspektima, da se bavite paralelnim poslovima i da naizmenicno podsticete moralnu i materijalnu satisfakciju u zajednickoj kombinaciji. Nagradu i priznaje za veliki trud, kao i finansijsko poboljšanje možete ocekivati u periodu od marta meseca.

Preuzmite aktivnu ulogu i odgovorite na dobre ponude u periodu od 20. juna do 05. jula. Tokom septembra ocekuju Vas poslovne teme ili izazovi koje morate rešavati u skladu sa zajednickim interesima, kako biste ostvarili dugorocnije efekte. Nakon što ostvarite bolje uslove i odredjene povlastice, možete da realizujete i važne ciljeve u svojoj karijeri u periodu od 16. oktobra. Krajem godine prihvatite nove i perspektivne mogucnosti ili pozitivan trend, koji garantuje dugorocnije efekte i napredovanje na poslovnoj ili statusnoj lestvici.

Važno je da se pravilno negujete i da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole. Moguce se povremene glavobolje, zatim prolazne tegobe sa sistemom za varenje, iritacije želuca, bolovi u stomaku i virusne infekcije. Obratite pažnju na povišenu psihicku razdražljvost i na ucestale nervoze. Prijace Vam zdraviji nacin ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizicka relaksacija.

Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 21. marta do 12. aprila i zatim od 27. jula do 19. avgusta.Planetarni aspekti deluju podsticajno u razlicitim pravcima. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo obogacuje Vašu licnost i deluje dragoceno u svakom pogledu.

Jupiter Vam donosi razlicite povlastice i dobre prilike u pravcu licnog usavršavanja

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli