Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

vaga
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

VAGA
(24.septembar-23.oktobar)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, najavljuje period detaljnog preispitivanja licnih mogucnosti i vrednosti sa kojima raspolažete. Razlicita životna iskušenja nalažu mudrost u razmišljanju i spremnost na odredeni rizik i akciju. Velika upornost, aktivna uloga i licno zalaganje su neophodni kako biste ostvarili svoje namere.

Pocetkom godine Vaš emotivni život udvoje, može da ostavi privid o »lažnoj sreci«. Pojacana strast i zanos Vas navode na pomisao, da je lako i moguce ostvariti velike ljubavne planove. Nakon pocetnih ljubavnih dilema i emotivnih iluzija Vaši snovi ce se raspršiti. Na srecu Vaše nezadovoljstvo nece trajati dugo, jer vec od 03. februara ocekuje Vas nova emotivna sreca.

Oseticete moc zavodjenja, ljubavni užitak ili harmonicnu vezu u odnosu sa voljenom osobom u periodu od 22. marta do 16. aprila, zatim od 29. juna do 27. jula. Pravi ljubavni procvat, potpuni emotivni zanos ili nova romansa, ocekuje Vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vase sazveždje od 17. avgusta do 12. septembra.

Oseticete snažnu potrebu da ulepšate svoj porodicni, bracni ili intimni život. Ljubav ce promeniti Vaš pogled na svet oko sebe, ponasacete se privrženo prema voljenoj osobi ili svojoj porodici. Novi emotivni dogadjaji koji su po Vašoj meri i ukusu, kao i neko ko ce ulepšati Vaše doživljaje ocekuju Vas od 08. oktobra do 06. novembra.

Dogadjaji koji ce uneti novo emotivno zadovoljstvo i harmoniju u Vaš intimni život, predstoje Vam u periodu krajem godine – uživajte u svemu što je lepo! Ozbiljnost u razmišljanju Vam nalaže da pojacate mere opreza u susretu sa poslovnim partnerima, jer razlicita vidjenja ili interesi mogu da iskomplikuju ostvarenje zajednickih ciljeva. Nove komplikacije stvaraju veliki finansijski teret i odgovornost.

Pocetkom godine Vaš uspeh ce biti srazmeran uloženom naporu, ali za uzvrat ne ocekujte poseban vid povlastica, sva zaslužena priznanja ili nagrade. Okolina nece pokazati dovoljno sluha da Vas pravedno nagradi. U maju mesecu ukoliko napravite reviziju svojih poslovnih ciljeva možete imati i precizne finansijske planove, koji ce Vam doneti pozitivne rezultate.

Sjajne mogucnosti u pravcu daljeg napredovanja na poslovnoj ili statusnoj lestvici predstoje Vam tokom juna i septembra meseca. Krajem godine morate uložiti maksimum stvaralacke energije u svoje poslovne projekte, koji ce se brzo pokazati kao »dobre investicije« za buducnost. Tek kada razrešite neke pocetne probleme i usvojite novo ili prakticno znanje, promenice se i uslovi u Vašem okruženju.

Dobicete odgovarajuci tretman i bicete izuzetno zadovoljni svojim ukupnim statusom. Važno je da napredujete u svim pravcima ili na svim nivoima: saznajnom, prakticnom i statusnom. Potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizickom stanju, jer usled preteranog zamora Vaš organizam postaje podložan na razlicita infektivna ili virusna oboljenja. Zbog psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguce su cešce nervoze i stomacne tegobe.

Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 06. februara do 21. marta, zatim od 13. juna do 10. jula. Jupiter – »planeta velike srece«, nalazi se u Vašem sazveždu i deluje pozitivno na licni i poslovni uspon. Nemojte oklevati pred dobrim ponudama i nemojte propustiti svoju »idealnu priliku« za srecnim ostvarenjima.

Cuda su moguca, važno je da sacuvate veru i samopouzdanje

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli