Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

strelac
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

STRELAC
(23.novembar-21.decembar)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, najavljuje niz znacajnih promena koje mogu da unaprede Vaš poslovni i privatni život. Važno je da pratite pozitivan trend i da budete pravilno informisani o razlicitim aspektima: »Sve je moguce, kada postoji dobar impuls«.

Prate Vas srecne okolnosti koje donose pozitivan rasplet ili sjajan epilog. Pocetkom godine Vaša temperamenta priroda i stil izražavanja mogu da prouzrokuju iznenadne komplikacije. Analizirajte svoje emotivne propuste i promenite repertoar ponasanja prema bliskoj osobi, ne treba da postanete »žrtva sopstvenih grešaka«.

Najbolja ljubavna kombinacija proizilazi iz skladnog odnosa. Od 03. februara ponovo ce se razbuktati Vaše strasti i do izražaja dolaze Vaše zavodnicke sposobnosti, šarm ili potreba za ljubavnim osvajanjem. U prilog Vam idu novi dogadjaji i srecne okolnosti, uzbudljive avanture i interesantna poznanstva koja ce Vas pratiti u javnom životu, narocito u periodu od 22. marta do 16. aprila, zatim od 29. juna do 24. jula. Idealno vreme za ljubavnu ili bracnu idilu ocekuje Vas u februaru, aprilu, junu i avgustu.

Prusustvo Venere u Vašem sazveždju donosi posebno zadovoljstvo i »carobno« ljubavno iskustvo u periodu od 08. oktobra do 04. oktobra. Pojacana stras i emotivni zanos pratice Vas u periodu od 30. oktobra do 23. novembra i od 06. novembra.

Harmonican odnos sa partnerom i unutrašnje zadovoljstvo imaju najjaci uticaj i na sva ostala dešavanja u Vašem životu. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da precizno predstavite svoje poslovne, finansijske ili privatne planove. Pravilna informisanost o prilikama na poslovnoj sceni i mudra taktila donose najbolji efekat. Nema razloga da se praviše isticete pred potencijalnim konkurentima, koji mogu da iskomplikuju osnovne uslove sporazuma ili da umanje Vaše rezultate i zasluge.

Za Vaš uspeh u profesiji, edukaciji ili u poslovnoj saradnji, narocito je znacajan period tokom marta i juna meseca. Pokažite da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu, ali istovremeno i dovoljno motivisani da predstavite svoje stvaralacke sposobnosti u periodu od 20. septembra do 10. oktobra i od 30. oktobra do 26. novembra.

Vrhunski rezultati, posebna priznanja ili napredovanje na statusnoj lestvici predostiji Vam tokom oktobra i decembra. Ujedno ovo je dobar period i za »uspešan pocetak« u novom biznisu ili za romenu u poslovnoj orijentaciji, imacete znacajnu podršku od strane nekih uticajnih, mocnih i važnih saradnika.

Zbog napornih obaveza i dinamicnog nacina života moguce su cešce glavobolje, hronicne tegobe, promene i oscilacije sa pritiskom, povremene virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihicko stanje.

Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 01. januara do 07. februara i zatim od od 02. maja do 13. juna. Važno je da imate dobro osmišljene planove, planete su Vam naklonjene i podsticu Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima. Proširite svoje saznajne vidike i ulapšajte svoj odnos sa bližom okolinom.

Sreca je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje Vam stoje na raspolaganju.

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli