Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

skorpija
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

SKORPIJA
(24.oktobar-22.novembar)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, najavljuje pozitivne promene i napredovanje. Godina koja je pred Vama predstavlja veliki pomak u Vašem životu.

Ocekuju Vas brojna i perspektivna priznanja, bicete u prilici da izrazite i neke svoje skrivene talente. Vi ste dovoljno intuitivni da prihvatite dobar izazov i dovoljno mudri, da ne propustite svoju »idealnu priliku«. Zakoracite ka novoj sreci i uspehu.

Pocetak godine unosi pozitivnu orijentaciju u razmišljanje o stvaranju nove ljubavne veze ili o formiranju i proširenju porodice. Ali, nema razloga za »uzbunom« ili za ubrzanim tempom, na srecu »ljubavni casovnik« radi u prilog Vašim željama. Zbog nadahnutih ideja i šarma, postajete omiljeni u društvu.

Emotivno ste nadahnuti i raspoloženi za neke zabavne ili »lepršave ljubavne note« u periodu od 26. februara do 22. marta. Novi dogadjaji i pojacana strast Vas ocekuje u periodu od 15. aprila do 11. maja, zatim od 03. do 29. juna. Uz sav šarm koji posedujete i zavodljivost u prisustvu suprotnog pola, potrebno je da realizujete neke planove koji ce bitno uticati na kvalitet zajednickog života.

Veliki emotivni zanos i odsjaj ljubavne srece oseticete dok Venera bude prolazila kroz Vaše sazveždje u periodu od 11. septembra do 09. oktobra. Imacete utisak da je sve moguce ili lako, kao i da se Vašem životu dešava neka cudesna ili jedinstvena ljubavna romansa. Slobodno uživajte u lepoti zajednickog života i prepustite se svojim iskrenim osecanjima.

Ponekad, treba se prepustiti ljubavnom ritmu – kao osnovnoj vodilji.Pocetkom godine potrudite se da budete pravilno informisani i dovoljno oprezni u komunikaciji u partnerskim odnosima. Postoje odredjene »naznake« o promeni poslovnog mesta, o mogucem pregrupisavanju u timu saradnika. Nema razloga da se rukovodite necijom pricom ili velikim obecanjima bez garancije, kao ni da ocekujete iznenadni uspeh bez velikog napora.

Vidljive promene, razlicite olakšice i drugacija klima Vas ocekuje u drugoj polovini godine. Bolji uslovi otvaraju mogucnost za »ubrzanim« napretkom u karijeri, narocito ukoliko se bavite intelektualnim poslovima, šou biznisom, turizmom, uslužnim delatnostima, komunikacijama ili nekom javnom profesijom.

Preuzmite aktivnu ulogu i odgovorite na dobru ponudu u periodu od 12. do 29. maja i od 04. do 21. septembra. Važno je da kontrolišete svoju želju za lagodnim poslovnim uslovima i kontaktima. U periodu od 08. novembra do kraja godine ocekuju Vas povoljne prilike, investirajte svoje znanje i energiju u perspektivne kombinacije.

Na Vama je da pokažete svoje bogato znanje i sposobnosti na delu! Zaslužena nagrada Vas ocekuje tokom naredne godine.Dodatna fizicka angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vaš organizam, tada se osecate zadovoljnije i smirenije. Moguca je povremene narvna osetljivost ili prolazne glavobolje.

Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite racuna o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 21. marta do 02. maja, zatim od 27. jula do 14. avgusta. Pozitivni aspekti Urana, Saturna i Jupitera u dužem vremenskom periodu deluju izuzetno i podsticajno, pred Vama je nova stvaralacka faza i sjajne mogucnosti koje ne treba propustiti.

Važno je da sacuvate pozitivan impuls i orijentaciju – oseticete velike promene na svim životnim poljima.

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli