Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

ribe
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

RIBE
(20.februar - 20.mart)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, ukazuje na povremene oscilacije, izmedju dobrih mogucnosti i dodatnih komplikacija. Ipak, »hod po tankoj ivici«,

Vas navodi na preispitivanje prioriteta i uspostavljanje novih merila vrednosti. Uspešna formula se nalazi u Vašim rukama, pod uslovom da delujete mudro i uporno. U romanticnom stilu izražavate svoja osecanja i svom snagom stremite ka nekom novom, neobicnom ili uzbudljivom ljubavnom iskustvu.

Jasno Vam je koga ili šta želite u svom prisustvu. Imate nameru da ostvarite svoje ljubavne vizije, bez obzira na svoj emotivni status ili na godine. Pocetkom godine oseticete veliki emotivni zanos i potrebu za strasnom romansom. Ipak, najuzbudljiviji ljubavni dogadjaji Vas ocekuju u periodu od 09. januara do 03. februara.

Venera ce boraviti u Vašem sazveždju u periodu od 26. februara do 22. marta, ucinice da se osecate zanosno i carobno uz voljenu osobu. Snažni emotivni impulsi ispunice Vase misli i osecanja u periodu od 15. aprila do 11. maja, zatim od 03. do 29. juna, kao i od 23. jula do 18. avgusta. Važno je da sacuvate pozitivnu orijentaciju, sve ima ljubavni predznak ili stvara uvertiru u srecniju buducnost.

Oslonite se na svoja osecanja i na podsticaje koje dobijate – izbor je na Vama!Potrebno je da pažljivo analizirate nove dogadjaje na poslovnoj sceni i da usvojite neka nova pravila u ponašanju. Pocetkom godine prihvatite aktivnu ulogu u partnerskim ili zajednickim poslovnim aranžmanima. Neko ce Vam ponuditi sjajnu mogucnost za napredovanjem, kao i za dobrom novcanom nadoknadom.

Prva polovina godine je povoljna za širu edukaciju, stvarenje poslovnih kontakata i uslova. Druga polovina godine otvara šire finansijske mogucnosti, tako da ce se Vaše investicije pokazati kao uspešne ili od velike zajednicke koristi. U periodu krajem jula, narocito tokom septembra i oktobra imacete dobru priliku da uspešno promenite tok svoje karijere.

Ukoliko se bavite edukacijom i javnim poslovima, ocekuju Vas zvanicna priznanja i dugorocniji uspeh. Krajem godine nemojte previše forsirati svoje licne ciljeve, mudro prepustite nekom drugom da preuzme zapaženu ili vodecu ulogu. Svoje planove i razlicite ciljeve, uvek možete da ostvarite na neki zaobilazan nacin ili mudrom poslovnom strategijom.Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizicku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole.

Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguce su cešce glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 01. januara do 07. februara i zatim od 02. maja do 13. juna. Nalazite se u prilici ste da ostvarite svoje velicanstvene snove, neke potajne želje i velike ambicije. Jupiter - planeta »velike srece«, pomaže uspešnu realizaciju ciljeva koje imate, narocito u periodu od 26. oktobra.

Najlepše zadovoljstvo i sreca Vas ocekuju u krugu porodice i u odnosu sa voljenom osobom – sacuvajte svoje »najdragocenije bogatstvo«.

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli