Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

rak
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

RAK
(21.jun - 21.jul)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, nagoveštava proširene duhovne vidike ili »unutrašnje sazrevanje«, kao i novi poslovni ili licni uspon. Važno je da osetite zadovoljstvo u svojoj duši, kroz sticanje dragocenog iskustva i otkrivanje važnih saznanja ili odgovora.

Potrudite se da proširite svoje kriterijume i subjektivna merila.Pocetkom godine pratice Vas povremeno emotivno osujecenje, nemojte sebi dozvoliti privid ili da postanete »žrtva« ljubomornih intriga i to zbog osobe koja ne želi da ostane u Vašoj senci. Ipak strasti ce se dovoljno uzburkati, ali i stišati. Možete da ostavite pozitivan utisak na svoju okolinu oseticete emotivni zanos i inspiraciju.

Pratice Vas dobro raspoloženje, novi emotivni kontakti ili iznenadna sreca u vidu neke neobicne, strasne ili tajanstvene romanse u periodu od 01. do 16. januara i od 09. februara do 06. marta. Zadovoljstvo u ljubavom, porodicnom i intimnom životu ocekuje Vas u periodu od 04. aprila, pa sve do 08. avgusta.

Pojacane strasti i harmonican odnos sa voljenom osobom ispunice Vašu dušu u periodu od 07. septembra do 10. oktobra. Uživajte u svemu što donosi novu radost i zadovoljstvo u ljubavnim kontaktima u periodu od 30. oktobra do 23. novembra, kao i od 17. decembra do 10. januara 2005. godine. Izgledacete predivno i imacete dobar povod da proslavite neke važne dogadaje.

Novi dogadjaji na poslovnoj sceni i zaoštrena klima nalaže žestoki start ili pojacane takmicarske odnose. Potrebno je da upotrebite sve svoje sposobnosti kako biste sacuvali dobru poslovnu poziciju. Saradnici namecu ubrzani tempo i podsticu Vas da se neprekidno dokazujete pred novim izazovima.

Pocetkom godine ne možete lako da ostvarite svoje poslovne i finansijske namere, ali zato od februara meseca ocekuje Vas lagani uspon. Ipak, nemojte sebi dozvoliti naivnost i opuštanje, cak i kada imate utisak da se sve nalazi pod strogom kontrolom. Mnogi dogadjaji predstavljaju »privid« ili odraz trenutnog stanja, koje može lako da se promeni. Moracete da prolazite kroz razlicite test situacije i da dokazujete svoje sposobnosti na delu, kao i svoje znaje ili iskustvo pod strogim i kontrolisanim uslovima.

Uspešni poslovni i finansijski razultati, kao i mogucnost ubrzanog napredovanja ocekuje Vas generalno u drugoj polovini godine. Prihvatite aktivnu ulogu i nove ponude, koje najviše odgovaraju Vašoj profesionalnoj aspiraciji u periodu od 16. februara do 06. marta, zatim tokom maja meseca, od 28. septembra do 21. oktobra, kao i od 20. novembra do kraja godine.

Moguce je da ce Vaše zdravstvene tegobe najcešce biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom i velikim pritiskom, kojim cete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 06. do 21. februara, zatim od 13. juna do 29. jula.

Prisustvo Saturna deluje kao dobar podsticaj za licnim preispitivanjem i definisanjem prioriteta u razlicitim oblastima.

Sagledajte svoje »prednosti i nedostatke«, kako biste pravilno usmerili kreativnu energiju.

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli