Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

ovan
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

OVAN
(21.mart-20.april)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, najavljuje niz sjajnih prilika u domenu profesionalnog života i kroz parterske odnose. Ukoliko se upravljate po definiciji: »sve u voje vreme«, ocekuje Vas uspon i znacajna satisfakcija. Zajedništvo ili parterstvo na razlicitim nivoima, cini put do poslovnog uspeha i emotivne srece.

Pocetak godine donosi emotivne nemire i razlicite ljubavne dileme, važno je da na »stare probleme« gledate iz nove perspektive. U suocavanju sa emotivnim dilemama ocekujete iskrenu podršku i necije rezumevanje. Teško Vam je da prekinete emotivnu vezu ili da okoncate sa nekim »tragovima ljubavne prošlosti«, ali ne želite ni da se vracate korak unazad.

Ukoliko pravilno uskladite svoje misli i osecanja ili nesporazume koji Vas prati sa bliskom osobom, ocekuje Vas novo emotivno zadovoljstvo u periodu od 03. do 27. februara. Venera donosi zadovoljstvo i ljubavnu srecu u periodu od 22. marta do 16.aprila. Podsticite kod sebe toplu notu sentimentalnosti i sledite svoj unutrašnji glas ili svoja osecanja u periodu od 10. maja do 04. juna, kao i od 26. juna do 24. jula. Pojacane strasti i novi ljubavni zanos Vam predstoji u periodu od 17. avgusta do 12. septembra.

Oseticete nežnost i naklonost prema voljenoj osobi. Ako ste slobodi moguca je nova ljubavna romansa, koja ce Vas ispuniti toplim osecanjima i velikim zadovoljstvom u periodu od 08. oktobra do 06. novembra i krajem decembra. Prihvatite novu priliku da ulepšate svoj ljubavni život ili da napravite »novi izbor« – nemojte propustiti svoju ljubavnu šansu!Pocetkom godine potrebno je da uložite dosta energije i vremena kako biste pravilno okoncali sve poslovne projekte, koji Vam stvaraju dodatne probleme u saradnji ili u finansijskom poravnanju. Ocekuju Vas novi momenti koji mogu da uspore ili ubrzaju realizaciju Vaših poslovnih, finansijskih ili imovinskih ciljeva.

Važno je da se pravilno informišete o svim mogucnostima koje Vam stoje na raspolaganju i da sacuvate svoju poslovnu ili statusnu poziciju. Morate imati dovoljno strpljenja i poslovne mudrosti u osmišljavanju dobrih poteza, kao i u susretu sa saradnicima. U drugoj polovini godine, predstoje Vam znacajna poboljšanja i Vaša karijera krece uzlaznom linijom. Prihvatite nove poslovne mogucnosti koje obecavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove, ali nemojte prekoraciti svoja ovlašcenja koja su regulisana zajednickim dogovorom ili partnerstvom.

Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti i profesionalnu umešnost na delu u periodu od 28. maja do 12. juna i do 30. oktobra do 26. novembra. Obratite pažnju na uspešne formule, u poslovnim pregovorima upotrebite svoje najjace adute i prakticno iskustvo koje posedujete.Poželjno je da se pravilno zaštitite od razlicitih infekcija i prehlada.

Generalno osetljiviji period Vas ocekuje od 01. februara do 02. maja, zatim od 13. od 27. juna, kao i krajem godine. Izbegavajte situacije koje negativno uticu na Vašu psiho-fizicku ravnotežu, budite pažljiviji u saobracaju i razmislite o zdravijem nacinu ishrane.Pocetkom godine Saturn iritira Vaše sazveždje, ali od marta možete ocekivati znacajne promene.

Ucnite sve što je potrebno, da spojite licno zadovoljstvo sa prakticnim aspektima. Jupiter – planeta »velike srece«, donosi pozitivne rezultate u oblasti stvaralaštva, zajednice i ljubavi od juna meseca

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli