Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

lav
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

LAV
(22.jul - 22.avgust)Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, ostavlja pozitivan utisak. Planetarni aspekti deluju pozitivno. Postavite sebi jasne i definisane ciljeve, neka Vas prati parola: »Sve je moguce, kada postoji dobra volja«! Važno je da investirate u svoju lepšu i uspešniju buducnost.

Faktor srece je na Vašoj strani, na razlicitim poljima stvaralaštva. Pocetkom godine pojacane strasti i tople emocije mogu da preokupiraju Vaše misli. Oseticete potrebu za ljubavnim zbližavanjem ili za potpunim predavanjem. Važnu ulogu ima nova osoba ili neko za koga Vas vezuju tople emocije.

Prema voljenoj osobi budite dovoljno nežni, inspirativni, senzualni ili romanticni, kako biste doživeli zajednicki vrhunac koji prevazilazi i ona najlepša maštanja. U periodu od 22. marta do 16. aprila, predstoje Vam razlicite nežnosti, pažnja i emotivno zadovoljstvo. Venera ce boraviti u Vašem sazveždu u periodu od 29. juna do 24. jula i donosi sjajnu mogucnost za »ljubavnim procvatom«.

U lepim stvarima ne postoje granice, narocito ukoliko imate dovoljno mašte i ljubavi u sebi. Neko ce uzburkati Vaša osecanja i strasti, uživacete u emotivnim susretima u periodu od 17. avgusta do 12. septembra. U ljubavi je sve moguce, ocekuje Vas veliki emotivni zanos, osecaj zaljubljenosti ili nova avantura u periodu od 08. oktobra do 06. novembra, kao i od 15. decembra. Ucinite sve što je potrebno da uvelicate i da sacuvate svoju porodicnu, ljubavnu ili licnu srecu. Zajednicka sreca je naveca vrednost – sacuvajte svoje »ljubavno carstvo«!

Pocetni uspon nece trajati dugo, stoga nemojte sebi dozvoliti veliki zanos ili da se uljuljkujete na lovorikama. Iznenadni problemi u karijeri ili sa finansijama, nastaju sa osecajem da Vaše prave vrednosti ne dolaze dovoljno do izražaja. U periodu od 17. maja do 06. juna, potreban Vam je smisao za realnu procenu razlicitih kriterijuma i vrednosti, kao i podrška bliže okoline. Izbegavajte novcane transakcije pod sumnjivim okolnostima i odložite svoje planove u vezi rešavanja nekih imovinskih, pravnih ili zakonskih pitanja.

Druga polovina godine je generalno mnogo povoljniji period za nove akcije, za promene u koncepciji ili nacinu poslovanja, kao i za razlicita investiciona ulaganja. U periodu od 20. septembra morate imati jasnu orijentaciju i precizne ciljeve kako biste ostvarili zapaženi uspeh i finansijsku satisfakciju.

Krajem godine, pravilnim izborom poslovno-finansijskih ponuda i veštim potezima sebi možete da obezbedite znacajno napredovanje na profesionalnoj i društvenoj lestvici, kao i bolji materijalni ili imovinski standard. Pravilno investirajte u svoju karijeru, ali i u svoje duhovno obrazovanje.

Ukoliko ste zapostavili brigu o zdravom nacinu života oseticete povremene iritacije u vidu slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost. Važno je da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite racuna o psiho-fizickoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem nacinu ishrane, koji ce Vam pomoci da se osecate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma.

Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 21. marta do 05. aprila, zatim od 27. jula do 17. avgusta, kao krajem godine. Put do velikog uspeha i licne srece nije lak, ali Vi se nalazite na korak do svojih ciljeva. Prisustvo Saturna proširuje Vaš duh i saznajne vidike, ali stvara i iznenadne komplikacije. Uran unosi kreativnu energiju i podstice stvaralacki impuls.

Na srecu Jupiter Vas protežira u razlicitim pravcima, ali ljubav stvara najlepša cuda. Slobodno prihvatite razlicite izazove i uživajte u lepoti zajednickog života!

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli