Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

devica
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

DEVICA
(23.avg.-22.septembar)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, nagoveštava niz velikih promena i ostvarenje Vaših zelja na razlicitim poljima.

Svoje velike ciljeve možete da ostvarite u drugoj polovini godine. Vaš uspeh i sreca proisticu iz zajednickog ulaganja i stvaranja, jer: »Prave vrednosti su neprolazne«! Pocetkom godine prijace Vam novi dogadjaji, kao i osecaj sigurnosti ili poverenja u voljenu osobu. Aktivna uloga u društvenom životu, je izuzetno važna za Vaše samopouzdanje na razlicitim nivoima.

Medjutim, ako potiskujete svoje emocije u drugi plan necete imati dovoljno volje da se suocite sa »težom« ili »ružnijom stranom istine«. Ljubavna faza preispitivanja kroz koju prolazite naterace Vas da se povremeno intenzivnije posvetite svojoj karijeri, ali to Vam nece doneti željenu ili potpunu satisfakciju. Ipak, nema razloga da se ponašate suviše strogo prema sebi i nemojte sebe nepotrebno kažnjavati.

Koliko god pažljivo analizirali razlicite aspekte svog ljubavnog života, neminovno je da Vas strast zanese i na pogrešnu stranu. U svakom slucaju ljubav ce biti prisutna svuda oko Vas, a na Vama je da je prepoznate.

Nemojte propustiti sjajnu priliku koja ce u Vama pokrenuti jaka osecanja ili strast, prihvatite novu ljubavnu romansu u periodu od 09. januara do 03. februara, zatim od 15. aprila do 11. maja, i od 03. do 29. juna. Oseticete najlepši ljubavni zanos, veliku srecu i zadovoljstvo, u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz Vase sazvežde od 23. jula do 18. avgusta.

Prijatni dogadaji koji ce obeležiti Vaš ljubavni odnos, ili susret sa osobom koja ce uneti novu emotivnu toplinu i nežnost u Vaše srce, ocekuju Vas u periodu od 11. septembra do 09. oktobra, zatim od 05. novembra do 16. decembra. Dozvolite sebi da Vas inspirisu najlepše želje i osecanja prema voljenoj osobi – uživajte u zajednickoj sreci.

Pocetkom godine ocekuje Vas odredjeni vid profesionalnog uspeha, javna satisfakcija ili napredovanje u karijeri. Oseticete zadovoljstvo zbog dobrih novcanih prilika i kroz rešavanje nekih imovinskih ili materijalnih pitanja. U periodu od 12. maja do 02. juna otvaraju Vam se nove perspektive ali uz princip uzrocno-posledicne veze, u tom smislu bicete akter razlicitih dogadaja ili promena.

Medjutim, u periodu od 21. jula ocekuju Vas otežane okolnosti, ali odbijanje kompromisa ili odredjenih uslova može Vam doneti i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Važno je da pravilno razrešite odredjene dileme poslovne prirode, kao i da sacuvate samopouzdanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko nepravedno ucenjuje ili da Vam postavlja nekorektne uslove.

U periodu od 04. septembra do kraja godine investirajte svoju kreativnu energiju, sposobnosti, vreme i odredjena sredstva sa namerom da u potpunosti ostvarite svoje poslovno-finansijske ciljeve. Ipak, budite dovoljno strpljivi i mudri u išcekivanju na moralnu satisfakciju i novcane nagrade.

Ne zaboravite, vreme Vam ide u prilog i »radi« za Vas. Zbog izuzetno dinamicnog nacina života moguce su povremene glavobolje, ucestale nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Nemojte sebi dozvoliti nemarnost po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite.

Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 01. januara do 07. februara, zatim od 02. maja do 13. juna. Prisustvo Saturna u jedanaestom polju deluje podsticajno, proširuje Vaše saznajne vidike i ambicije. Jupiter – planeta »velike srece«, donosi niz srecnih okolnosti i mogucnost promene.

Ocekuje Vas iznenadni uspon u karijeri, harmonicni odnosi i odjeci velike srece u privatnom i ljubavnom životu.

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli