Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

blizanci
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

BLIZANCI
(22.maj - 21.jun)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i Vaše sazveždje tokom 2005. godine, najavljuje pozitivne dogadjaje i iznenadne mogucnosti za usavršavanjem. Ocekuje Vas dinamican period koji ce znacajno obeležiti Vaš poslovni, društveni i privatni život.

Planetarni aspekti Vam donose sjajnu mogucnost da prekoracite svoje subjektivne granice na razlicitim nivoima. Pocetkom godine treba da se suocite sa odredjenim komplikacijama koje Vas udaljavaju od voljene osobe, kako biste jasnije sagledali granice zajednickih mogucnosti. Preteranim isticanjem svojih ciljeva ili vrednosti, neminovno trpite psihološki pritisak i emotivno osujecenje.

Podsticanjem emotivnog rivalstva uvecava se i zajednicko nezadovoljstvo. Pozitivni dogadjaji koji ce obeležiti Vaš porodicni, ljubavni ili intimni život ocekuju Vas u periodu od 03. do 27. februara. Venera ce boraviti u Vašem sazveždu u periodu od 10. maja do 04. juna, to je vreme ljubavnog procvata i zajednicke srece.

Novi zanos i mogucnost da se oprobate u nekoj strasnoj ili romanticnoj vezi koja obecava harmonican odnos pratice Vas u periodu od 29. juna do 24. jula. Potrebno je da potenirate pozitivnu stranu svoje licnosti zavodnicke manire od 17. avgusta do 12. septembra, zatim od 08. oktobra do 06. novembra. Krajem decembra oseticete novi emotivni zanos, želju za ljubavnim predavanjem i potrebu da sacuvate sve ono što Vas cini srecnom osobom.

Pocetkom godine okolina ce Vas podsticati na takmicarske odnose ili na profesionalno dokazivanje u razlicitim oblastima. Ukoliko pocetni rezultati ne ispunjavaju Vaša ocekivanja, smišljeno menjajte poslovnu taktiku. Nakon odredjenih promena u stilu ili nacinu poslovanja, ocekuju Vas pozitivni rezultati. Da bi neko prihvatio i dobro nagradio Vaše ideje, treba da podsticete zajednicku orijentaciju, udruživanje ili saradnju u periodu od 25. maja do 20. juna, zatim od 20. septembra do 09. oktobra.

Predstoji Vam sjajna prilika da ostvarite uvecanu zaradu, bolji statusni položaj, vecu popularnost u poslovnim krugovima ili perspektivnu reklamu tokom novembra meseca. Važno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate oprobanih formula koje garantuju siguran uspeh, narocito u periodu od 13. decembra. Krajem godine izbegavajte velike novcane investicije, poslovni rizik ili saradnju sa nepoznatim osobama.

Sledite zlatno pravilo: »sigurno je samo ono što je osigurano« i uspeh nece izostati.Važno je da se ponašate disciplinovano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste razlicitim pritiscima i cesto se nalazite pod stresom. Moguce su cešce glavobolje, zatim povremene stomacne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želudca, virusne infekcije i pojacana nervna tenzija.

Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 01. januara do 07. februara, kao i od 02. maja do 13. juna. Položaj Jupitera u petom polju, uz sjajno prisustvo Neptuna u devetom polju, unosi dodatnu dinamiku u Vaš ljubavni, partnerski ili licni zivot. Na Vama je da u potpunosti realizujete svoje velike planove.

Moguce su najzanimljivije kombinacije poslovnog uspeha, ljubavne srece i licnog zadovoljstva.

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli