Make your own free website on Tripod.com

ljubavichence

bik
glavna strana
ljubavne izreke
slaganje znakova
godisnji horoskop
veciti romantik
sms porukice

BIK
(21.april - 20.maj)

 

Pogled u ZVEZDANO nebo i u Vaše sazveždje tokom 2005. godine, ukazuje da su Vam neophodni mudrost i strpljenje. Na kraju Vaše kompletno zalaganje ce se višestruko isplatiti. Nalazite se pred važnim odlukama koje zahtevaju pravilnu informisanost i dobro osmišljene planove.

Važno je da sacuvate samopouzdanje i pozitivnu orijentaciju – kao osnovnu vodilju.Pocetkom godine pokušavacete da favorizujete ljubav i finansije, kao svoje osnovne ili najvažnije ciljeve. Medutim, »dobitak« na jednoj strani ne predstavlja garanciju za uspeh na drugoj strani, i obrnuto. Veliko zadovoljstvo, emotivnu toplinu i nežnost oseticete u priodu od 09. januara do 03. februara, kao i od 26. februara do 22. marta.

U periodu od 15. aprila do 11. maja, dok Venera bude boravila u Vašem sazveždu ocekuje Vas veliki uzlet, pozitivne promene i zadovoljstvo u ljubavnom, bracnom ili u intimnom životu. Ispunice Vas topla osecanja i neko ce u Vama pokrenuti jake strasti. Dobro vreme za pocetak nove emotivne veze, zajednickog ili bracnog života je period 03. do 29. juna. Prepustite se se svojim osecanjima i emotivnoj inspiraciji.

Potrudite se da taj period provedete na najlepši moguci nacin i po zajednickom ukusu. Pozitivni dogadjaji koji najavljuju harmonican odnos sa ljubavnim partnerom ili neka interesantna poznanstva, emotivne kontakte i susrete predstoje Vam u periodu od 23. jula do 18. avgusta. Poželjno je da pravilno definišete svoj ljubavni status ili emotivnu vezu, nemojte prolongirati neke važne odluke o zajednickom životu u periodu do 11. septembra do 09. oktobra.

Oslonite se na svoja osecanja i napravite »izbor srca« od 05. novembra do 16. decembra. Pocetkom godine potrebno je da se maksimalno angažujete na resavnju poslovnih, imovinskih ili statusnih problema. Nema razloga da forsirate neskromne ciljeve, sve dok postoje dodatni uslovi i pravila koja Vam nemecu osobe sa velikim poslovnim ili materijalnim položajem.

Važno je da radite smireno i u dosluhu sa proverenim timom saradnika, eksperimenti potezi Vam mogu doneti niz izenadnih neprijatnosti ili negativnu reklamu. U drugoj polovini godine, možete da povucete važnije poslovno-finansijske poteze, dokazacete da se nalazite u »krugu odabranih«, privilegovanih ili talentovanih osoba. Moguce su promene u odnosu sa poslodavcima ili saradnicima za koje Vas ne vezuju zajednicki interesi.

Na Vama je da prihvatite aktivnu ulogu u periodu od 04. septembra do 02. oktobra, potrebno je da povucete neke važne strateške poteze u pravcu napredovanja na poslovnoj, statusnoj ili društvenoj lestvici. Krajem godine, neko ce Vas dobro nagraditi za Vaše izuzetne ideje, stvaralacki napor i zasluge.Potrudite se da promeniti neke loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizicko iscrpljivanje ili ucestvovanje u takmicarskim i stresnim situacijama.

Obratite pažnju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguce su i prolazne smetnje na nervnoj bazi i podložnost na virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 21. marta do 02. maja, do 08. maja do 27. jula, kao i od 17. avgusta. Prisustvo Urana u jedanaestom i Jupitera u Vašem šestom polju, donosi srecu u partnerskim odnosima. Saturn Vam daje mudrost, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguce ili nemoguce.

U periodu od 02. aprila, ocekuje Vas period poslovnog ili javnog uspeha i licnog zadovoljstva.

poslušajte omiljenu melodiju dok surfujete sajtom

Neverne Bebe-Dvoje

Cod-Deny

Santana-Europa

Prljavo Kazaliste-Bjeli labude

Tose Proeski-Tajno moja

Crvena Jabuka-Vjetar

Bryan Adams-Everything I do

Celine Dion-My heart will go on

Hari Mata Hari-Strah me da te volim

Leontina-Crno pa se ne vidi

Maja Nikolic-Odlazi

Tutti Frutti Bend-Stvari lagane

Zdravko Colic-Ti si mi u krvi

Tony Braxton-Unbreak my heart

Osvajaci-S kim cekas dan

Djordje Balasevic-D-moll

Djordje Balasevic-Prica o Vasi Ladackom

Djordje Balasevic-Slovenska

Goca Trzan-Zagrli